SAKARYA / SERDİVAN - Mevlana İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

2024/2025 Eğitim Öğretim yılı “Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi” kapsamında “Erkek Hafızlık Proje Sınıfı Öğrenci Seçme Sınavı” başvurularımız başlamıştır.

Yazılı sınava okul sitemizdeki duyurular bölümünde bulunan Googleform linkinden başvuru yapılabilecektir. Ayrıca okulumuza gelip yüzyüze başvuru yapabilirsiniz.

BAŞVURU ŞARTI: İlkokul 4. Sınıf öğrencisi olmak

NOT: Sınava erkek öğrenciler başvurabilir.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Dere ana sınıfı öğrencilerimizi  ziyaret ettiler. Öğrencilerle etkinlik yapıp sohbet eden müdürümüz onlara kitap hediye ettiler.

Ana Sınıfımızdaki eğitim ortamından memnuniyetini belirten İlçe Müdürümüz öğretmenimize de gösterdiği özveri için teşekkür ettiler.

Kitap okuma saatinde 5/C sınıfında öğrencilerimizle birlikte kitap okuyarak #kitapsakarya projesine destek verdiler.

Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Dere’ye okulumuz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle ilgili güzel düşünceleri için teşekkür ederiz.

Şbt

SanatSakarya projesi kapsamında Türkülerimiz Okullarda proje ekibi okulumuza gelerek öğrencilerimiz ile Aşık Veysel türkülerini okudular.

Ock

Serdivan Kaymakamı Sayın Ali CANDAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali DERE okulumuzu ziyaret etti. 8. sınıf öğrencilerimizi ziyaret edip öğrencilerimizle sohbet ettiler. Öğrencilerimize sene sonunda girecekleri LGS sınavında başarılar dilediler. Öğretmenler odasında öğretmenlerimizle de sohbet toplantısı yapıp hal hatır soran kaymakamımız; tüm öğretmenlerimize başarılar dilediler. Okulumuzu ziyaret eden Kaymakamımız Sayın Ali CANDAN'a ve müdürümüz Sayın Ali DERE'ye teşekkür ederiz.

Ara

2016 yılında Hakkari'de şehit düşen Özel Harekat Polisi Şehit Yasin BORAN'ın anne ve babasını ziyaret ettik.

Ara

NEHİR denemesinde ve Kazanım Sınavında başarılı olan öğrencilere başarı belgeleri müdürümüz Hüseyin ÇAKMAK tarafından takdim edildi.

Ara

Harezmi Eğitim Modeli uygulama projesine dahil olan okulumuz uygulama faaliyetlerine başladı.

Danışman öğretmenlerimize ve katılımcı öğrencilerimize başarılar dileriz.

MEVLANA İHO GAZZE’YE YARDIM KERMESİ

Filistin Gazze’de İsrail zulmüne, soykırımına maruz kalan masum çocuklar için okulumuzda yardım kermesi düzenledik.

Öğrenci ve velilerimizin hazırladığı yiyeceklerin, kırtasiye malzemelerinin satıldığı kermese velilerimiz ve öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdiler.

Gazze’deki soykırıma DUR demek için destek amaçlı düzenlediğimiz kermesimize İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz de katılarak kermese destek oldular.

Bu anlamlı kermesin düzenlenmesinde öncülük eden müdürümüz Hüseyin Çakmak’a, ÇEDES Proje sorumlumuz Dilek Aydın’a, öğrencilerimize rehberlik eden sınıf öğretmenlerimize , branş öğretmenlerimize Filistin ve Gazze davasına sahip çıkan öğrencilerimize ve onları yetiştiren velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla akşam yemeği düzenledik.

Okulumuzdan il içi tayinle yaz döneminde ayrılan öğretmenlerimizin de eşlik ettiği yemek sonunda hatıra plaketi verdik.

Güzel anıların hatırda kalması temennisiyle…

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Mevlana İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz ile büyük bir ailedir.

Kas

40 yıl öğretmenlik yapıp geçen yıl emekli olan Türkçe Öğretmenimiz Rıza Tüncel’i 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğrencilerimizle ziyaret ettik.   Bol sohbetin olduğu , hatırda kalan anıların konuşulduğu ziyarette duygusal anlar da yaşandı.   Rıza Öğretmenimize çiçekler hediye eden öğrencilerimiz ; onunla yaşadıkları güzel anıları tekrar hatırladılar.   Okulumuz İçin her zaman örnek alınacak bir öğretmen olan Rıza Öğretmenimize bizleri hoş sohbet içinde ağırladığı İçin teşekkür ederiz.

Kas

2023/2024 Yılı Bursluluk Sınavını kazanan öğrencilere hediyeleri verildi. En yüksek puanı alan öğrencilerimize tablet; 2. en yüksek puanı alan öğrencilerimize akıllı saat hediye edildi.

ÇALIŞMAK SİZDEN ÖDÜLLERİ BİZDEN..!

MEVLANA İHO MİLLİ MAÇTA

Türkiye ve İtalya Erkek Hentbol Milli Takımlarının Avrupa eleme maçını tribünden izledik.

37-28 kazandığımız maçta öğrencilerimiz milli marşlarla takımlarına destek oldular.

Çalışmak Sizden Ödülleri Bizden.!

Tem

2023 LGS puanı ile liselere yerleşen öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ederiz. Öğrencilerimizin yetişmesinde emek harcayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzdan bu yıl emeklilik nedeniyle ayrılacak olan öğretmenlerimize veda yemeği düzenlendi. Okulumuz idareci ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte emeklilik nedeniyle okulumuzdan ayrılacak olan Türkçe Öğretmenimiz Rıza TÜNCEL ve Rehber Öğretmenimiz Halime İNCELEME UZUN'a veda edildi. Duygulu anlar yaşanan etkinlikte konuşan emekli adayı öğretmenlerimiz okulumuzda edinilen dostlukların kalıcı olduğunu, birlikte geçirdikleri güzel hatıraları hep hatırlayacaklarını ifade ettiler.

Okul müdürümüz Hüseyin ÇAKMAK öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada ayrılıkların her zaman zor olduğnu ancak anıların hep hatırlanacağını belittiler.

Emekliye ayrılan öğretmenlerimize sağlıklı ve huzurlu bir emeklilik hayatı geçirmelerini temenni ederiz.